martes, 26 de febrero de 2008

Simplement JUNO

Juno és la pel·lícula del moment, és un refrescant i honest retrat d'una adolescent embaraçada sense plantejar-s'ho, que decideix tenir el seu fill i donar-lo en adopció (després de saber que té ungles!!!).


Fitxa Tècnica:
Director: Jason Reitman
Intèrprets: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman, Olivia Thirlby, JK Simmons, Allison Janney.
Any: 2007
País: EUA
Guió: Diablo Cody
Música: Matt Messina
Foto: Eric Steelberg
Gènere: barreja entre comèdia i drama (amb molts tocs d'ironia)
Duració: 92 minuts aprox.

Sinopsi:
Juno MacGuff té un gran ingeni i força singular, diferent als estudiants del seu institut. I és que Juno és molt aguda i viu sota les seves pròpies regles. Una tarda decideix tenir relacions sexuals amb el freak, amic seu Bleeker. D'aquest cop es queda embaraçada i ella i la seva millor amiga Leah decideixen trobar una parella perfecta pel seu fill. A través d'una revista d'anunci troben a una parella, amb la que Juno tindrà una relació força peculiar.

Tràiler:

La veritat és que la pel·lícula no aporta gaire de nou, ja que acaba com hauria de ser, d'una altra manera hagués estat molt forçat. Però simplement veure uns bons actors fent un bon paper, la pel·lícula ja val la pena.
És molt recomenable, des del principi ja et fa pensar que pot ser una peli diferent, només per la manera d'estar enfocada (tot com si fossin dibuixos) i durant tota la peli es van deixant veure aquells tocs indies que la caracteritzen, des de la música als diferents gags i situacions que tenen lloc durant tot el metratge.
Juno s'ha de veure!!! Sobretot si es tenen ganes de passar una bona estona.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

tal i com t'ho dius "la pel·licula no aporta res de nou". a mi persnalment no em va aportar res, ni el guió, ni largument, ni la fotografia, ni la música ni els crèdits em van fer el pes tot i ser uns crèdits amb un estil d'il·lustració / animatic, crec q no han fet res espectcular, vistós si, però no original ni creatiu, actualment es fan coses molt millors. però bé de fet, potser tampoc volien res creatius ni original, com la peli, no m'aporten res de nou.

això és solament una opinió personal....

SuEn dijo...

però la peli és força entretinguda, almenys no es fa pesada...jejeje